Microsoft Wedge Mobile Keyboard – Μαύρο

Microsoft Wedge Mobile Keyboard – Μαύρο

Το νέο, εξαιρετικά λεπτό πληκτρολόγιο Wedge Mobile έχει σχεδιαστεί για τους χρήστες των Windows 7 και των Windows 8 που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει. Λειτουργεί επίσης με συσκευές iPad και Android.

 

Microsoft Wedge Mobile Keyboard – Μαύρο – Χαρακτηριστικά

  • Ο λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός του το καθιστά εύκολο στη μεταφορά, ενώ τα πλήρους μεγέθους, μαλακά στην αφή πλήκτρα βοηθούν στην άνετη και αποτελεσματική πληκτρολόγηση, η οποία κάνει τη δημιουργία μεγάλων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εγγράφων σκέτη απόλαυση.
  • Το πληκτρολόγιο Wedge Mobile Keyboard διαθέτει μινιμαλιστικό, αλλά και συνάμα μελετημένο σχεδιασμό, που σας δίνει αυτό ακριβώς που χρειάζεστε και τίποτα λιγότερο. Το ανθεκτικό κάλυμμα του πληκτρολογίου, όχι μόνο προστατεύει τη συσκευή σας από γρατζουνιές, αλλά και τη μετατρέπει γρήγορα σε βάση για tablet, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εργάζεστε ή να παρακολουθείτε ταινίες. Όταν τελειώσετε, επανατοποθετήστε απλά το κάλυμμα στο πληκτρολόγιο για να το θέσετε εκτός λειτουργίας, προτού το κρύψετε στην τσάντα ή το σακίδιό σας. Είναι τόσο φορητό – και εύκολο – όσο ακούγεται.
  • Έχουμε επίσης ενσωματώσει ορισμένες από τις πιο χρήσιμες συνήθεις λειτουργίες, όπως τα πλήκτρα συντόμευσης των Windows 8, προκειμένου να σας παρέχουμε έναν πιο γρήγορο και βολικό τρόπο για την αναζήτηση, την εναλλαγή μεταξύ παραθύρων, και πολλά άλλα. Το πληκτρολόγιο διαθέτει επίσης ενσωματωμένα πλήκτρα πολυμέσων, διευκολύνοντας τον έλεγχο της μουσικής και των βίντεο.
  • Το πληκτρολόγιο Wedge Mobile Keyboard χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth, επιτρέποντάς σας να συνδέεστε ασύρματα στο tablet σας χωρίς καλώδιο ή πομποδέκτη. Για να έχετε έναν απόλυτα τακτοποιημένο φορητό σταθμό εργασίας, συνδυάστε το πληκτρολόγιο Wedge Mobile Keyboard με το ποντίκι Wedge Mobile Mouse.
  • Κάλυμμα πολλαπλών χρήσεων, θέτει τη συσκευή εκτός λειτουργίας όταν κουμπώσει. Μετατρέπεται επίσης σε βάση για tablet για έναν άμεσο σταθμό εργασίας.
  • Λειτουργεί επίσης με συσκευές iPad και Android Tablets.

Σχολιάστε